top of page

Wij zijn
Leen & Patrick

Leen en Patrick vormen een geoliede machine met zelf al vele jaren huwelijk op de toerenteller. Als ervaringsdeskundigen verzorgen ze elk huwelijk tot in de puntjes. Beide hebben ze een passie voor organiseren en begeleiden jullie graag op de mooiste dag, met oog voor elk detail.

Over ons

Samen werken ze al lang in het onderwijs. Patrick geeft les aan de studenten in het middelbaar en Leen is zorgcoördinator in de lagere school. Zelf zijn ze al vele jaren getrouwd en hebben ze twee zonen, een dochter en drie kleinkinderen. Zorgen en plannen stroomt door hun aderen.

Patrick leerde 'de stiel' bij zijn vader Wardje, een begrip in Damme. Hij was als het ware één van de eerste echte ceremoniemeesters zoals we die nu kennen. Patrick kon al eerder met een ceremoniewagen rijden dan hij kon stappen. 

Patricks leuze luidt: "Voor een huwelijksdag zonder zorgen". Het is geen loze (huwelijks)belofte, maar de kern van waar zijn diensten voor staan: stressvrij genieten van jullie mooiste dag!

221810D7-A720-40D7-A24E-20527D84EC98.JPG
IMG_3932_edited.jpg

Onze aanpak

Trouwen volgens het boekje met een traditioneel kerkelijk huwelijk met alle regels van de etiquette? Of mag het wat losser en spontaan? Van een ceremoniemeester strak in het pak, tot een spreker op jullie persoonlijke dienst. Patrick past zich aan naar jullie wensen. Een huwelijk organiseren is immers net zoals het trouwpak van de bruidegom: puur maatwerk.

 

Op voorhand zijn er een tweetal afspraken op kantoor bij Patrick die de basis vormen van het draaiboek. Daarin worden alle belangrijke zaken besproken zoals het samenstellen van de suite, de timings, het vervoer en andere praktische afspraken. De dag zelf is de ceremoniemeester heel discreet aanwezig om alles in goede banen te leiden. Een huwelijk is niet stressen, maar genieten!

De planning voor jullie mooiste dag start hier

bottom of page